Altomfrontline
Facebook

PARASITTER - EN FARLIG GÆST

Parasitter er ikke bare generende for din hund eller kat, de kan også føre alvorlige sygdomme med sig. Flåter kan f.eks. give borreliose og flåtfeber, lopper kan give allergi og bændelorm og lus kan give betændelse og sår. Så der er god grund til at vælge et parasitmiddel med hurtig virkning.
Flåter

FLÅTER

Antallet af flåtbårne sygdomme i Europa er stigende. Da flåten kan leve i op til 3 år og suger blod i flere stadier af sin udvikling, er der stor risiko for, at den overfører smitte fra et værtsdyr til et andet. Det gør flåten til verdens næst værste smittespreder, kun overgået af malariamyggen.
Læs mere
Lus

LUS

Lus irriterer både hunde og katte og smitter ved direkte kontakt. Hvis dyrene får lus, sker det oftest i vinterhalvåret. Lusene er brungule og cirka 1-2,5 mm lange med æg, som klistrer sig fast i pelsen. De bevæger sig langsomt og trives bedst i ansigtet eller på halsen, hvor hunden og katten ikke kan nå.
Læs mere
Lopper

LOPPER

Milde vintre, varme somre og velisolerede huse med centralvarme gør, at lopperne trives hele året. Lopperne er cirka 1-3 mm lange og sætter sig gerne i området omkring dyrets lænd. De er orangebrune og har lange bagben, som de bruger, når de hopper. En hunloppe kan lægge 50 æg om dagen i katte- eller hundepelsen, og når hunden eller katten får lopper, får hjemmet det også.
Læs mere

BESKYTTER BÅDE
HUND OG KAT

Lær, hvordan vores dråber stopper flåter, lus og lopper.

Frontline

MÅNEDENS
FAKTA

Måndedens fakta
Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics | Strødamvej 52 | DK-2100 København Ø | Tlf: +45 39 15 88 88 | AH.nordics@boehringer-ingelheim.com | Sitemap
Boehringer Ingelheim