Altomfrontline
Facebook
Instagram
Kontakt

Går du og venter på at få din helt egen kattekilling? Her er en liste over de vigtigste ting, du skal have i hjemmet. Hvis så meget som muligt er klar, når du kommer hjem med katten, kan du i højere grad nyde at lære din nye kammerat at kende.

 

En kasse til hjemtransport
Når du skal hente killingen, har du brug for en egnet kasse. Du må ikke lade katten være fri i bilen – det kan være farligt. Vælg en robust transportkasse, der er beregnet til husdyr. Den er perfekt til ture til dyrlægen, og du vil have gavn af den i mange år.

 

En kats territorium er opdelt i flere områder. Du kan definere områderne så tydeligt som muligt ved at placere ting, som har med mad, hvile og leg/jagt at gøre, i forskellige rum.  

 

Plads til leg og kradsen
Det er godt at have noget legetøj i huset, som stimulerer kattens jagtinstinkt, fx en mekanisk mus, en prop på et stykke snor, legetøjsbolde etc.

 

Katte har brug for at kradse, og et kradsebræt eller et kradsetræ er et meget bedre (og billigere) alternativ, end at din kat giver sig i kast med vægge og møbler.

 

Plads til hvile
En pude eller kurv, hvor katten kan sove.

 

Mad- og vandskåle
Det sted, katten får mad, skal være i god afstand fra både kattebakken og der, hvor du selv spiser, gerne i et andet rum end køkkenet.

 

Plads til at forrette sin nødtørft
Din kat får brug for en kattebakke. Sæt den langt fra kattens hvile- og fodringssted.

 

Kam og udstyr til pelspleje
I al fald hvis du får en killing med lang pels.

kattekilling

Husk!

En killing er et skrøbeligt, lille væsen, som har brug for tid til at vænne sig til et nyt miljø. Undgå at stresse katten, og lad den gå på opdagelse i sine omgivelser i fred og ro. Prøv at holde eventuelle børn væk fra katten i starten.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Facebook
Instagram
Kontakt
Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics | Strødamvej 52 | DK-2100 København Ø | Tlf: 80 60 60 97 | kontakt@altomfrontline.dk | Sitemap | Data Privacy
Boehringer Ingelheim