Altomfrontline
Facebook
Instagram
Kontakt

Flåtens værste fjende

Mange betragter flåten som farlig, da den kan sætte sig fast i pelsen på din kat eller hund og bære på alvorlige sygdomme som borreliose, anaplasmose og TBE (centraleuropæisk hjernebetændelse). Men hvem er egentlig flåtens egen værste fjende?

Flåtens fjende nr. 1

Der er faktisk et dyr, som har krammet på den lille blodsuger. Et dyr, som er flåtens værste fjende i dyreriget, nemlig pungrotten. Flåtens fjende nr. 1 Den amerikanske pungrotte (opossum) spiser bogstaveligt talt flåter til morgenmad. Flåterne prøver at hage sig fast på det lille pattedyr, som du eller dine børn måske kender fra Dreamworks© tegnefilm ”Over Hækken” (du ved, den der kan spille død, når den fornemmer fare). Men det ville flåterne hurtigt ønske sig, at de aldrig havde gjort. Den amerikanske pungrotte Pungrotten er nemlig fabelagtig god til at holde sin pels i orden, og under dette arbejde spiser den 95% af de flåter, som sætter sig på den. En enkelt pungrotte kan spise mellem 5.500 og 6.000 flåter om ugen. Så den holder flåterne nede i Amerikas natur. Pungrotten er i øvrigt super god at have gående, for den går ikke i skraldespande, spreder ikke sygdomme og angriber ikke kæledyr. Samtidig er den immun overfor slangegift, så den spiser gerne en slange eller to, snegle, kakerlakker og mange andre gode ting. Udover – selvfølgelig – flåter.

Det bedste forsvar mod flåter

Nu lever den amerikanske pungrotte jo desværre ikke i Danmark. Så herhjemme er dit kæledyrs bedste forsvar mod de ubehagelige flåter dig og Frontline Combo Vet, som forebygger flåtangreb effektivt i op til 4 uger.
Det bedste forsvar mod flåter Frontline er et receptfrit lægemiddel og forhandles hos dyrlægen, på apoteket, hos dyrehandlere samt i Matas butikker og udvalgte webshops.

Find din forhandler her

Hvem er flåtens værste fjende?

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Facebook
Instagram
Kontakt
Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics | Strødamvej 52 | DK-2100 København Ø | Tlf: 80 60 60 97 | kontakt@altomfrontline.dk | Sitemap | Data Privacy
Boehringer Ingelheim