Altomfrontline
Facebook
Instagram
Kontakt

FLÅT SÆSON

Foråret står endelig for døren, og det betyder, at det er flåt sæson. Vejret bliver lunere og dagene lysere til stor glæde for både os mennesker og dyr. Du får måske lyst til at gå længere ture med din hund, og hvis du har udekat, begynder den måske igen at strejfe rundt i længere tid.

Hvornår er det flåt sæson?

Når temperaturen har passeret syv grader, trives flåterne særdeles godt, og de små blodsugende dyr er på jagt efter blod hos en ny “vært”. Derfor er det som regel også i marts måned, at flåt sæsonen officielt starter.

Hvor holder flåterne til?

Bor du uden for byen, færdes du og din hund eller kat måske hyppigt i skoven eller går tur ved markerne langs åen. Du er måske derfor naturligt mere observant i forhold til, om du eller dit kæledyr bliver angrebet af flåter, da det er et naturligt miljø for flåterne at trives i.

Dig, som bor i byen tænker måske; “her er da ingen flåter i miles omkreds”, men det er desværre ikke sandt. Det er korrekt, at den største koncentration af flåter findes i skov, krat og højt græs, men flåter trives også fortrinligt i parkens eller parcelhusets grønne græsplæne.

Vidste du, at du kan beskytte din kat og hund i flåt sæsonen?

Det er muligt at beskytte vores firbenede kæledyr mod flåt- og loppebid, når det er flåt sæson. Det eneste, du skal gøre for at sikre dit kæledyr mod de blodsugende kryb, er at behandle dit kæledyr hver fjerde uge - så længe flåterne er i sæson.

Hvis du gerne helt vil slippe for at skulle bekymre dig om flåter og lopper på din hund eller kat, er det en god ide at starte behandlingen allerede i dag.

Du kan finde mere information om vores produkter her eller få rådgivning hos vores mange forhandlere rundt omkring i landet. Du finder din nærmeste forhandler her.

FLÅT SÆSON

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Facebook
Instagram
Kontakt
Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics | Strødamvej 52 | DK-2100 København Ø | Tlf: 80 60 60 97 | kontakt@altomfrontline.dk | Sitemap | Data Privacy
Boehringer Ingelheim