Altomfrontline
Facebook
Potebalsam

Potebalsam til hund og kat

Hunde og kattes poter er meget udsatte kropsdele, og derfor kræver de også at du er opmærksom på dem som ejer. Det er vigtigt du holder øje med at deres poter er sunde og raske.

Hundes poter består af tåknogler, fedt, bindevæv, muskler, sener, nerver, blodkar, hud og pels. Hundes trædepuder består af meget tyk og hård hud med fedtpuder nedenunder, der gør hunden i stand til at bevæge sig på alle typer underlag. Trædepuderne er ret udsatte for skader, det kan både være sår, slitage og irritation. Hvis din hund eller kat får et sår på trædepuderne kan det være et utroligt svært område at få til at hele hurtigt da det hele tiden er i bevægelse.

Hvad kan give skader på poterne?
Skader på poterne ses ofte som et resultat af det underlag som hunden eller katten går på. Om vinteren kan vejsaltet være meget hårdt for dit kæledyrs poter, om sommeren kan varm asfalt, varmt sandt, salt og tørt græs udtørre din hund eller kats trædepuder. Derfor anbefaler vi, at du benytter en potebalsam til at pleje dit kæledyrs poter med.

Frontlines potebalsam: Til beskadigede og udsatte trædepuder
En balsam, som tilfører fugt og virker lindrende på hundens og kattens poter. Danner et lag, som beskytter hundens og kattens poter mod udtørring og udfordrende vejbelægninger.

Sådan gør du: Påføres på rene og tørre poter imellem trædepuder og tær.

Køb her!
Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics | Strødamvej 52 | DK-2100 København Ø | Tlf: +45 39 15 88 88 | AH.nordics@boehringer-ingelheim.com | Sitemap
Boehringer Ingelheim