Altomfrontline
Facebook
Hudpleje

Hudpleje til hund og kat

Hunde og kattes hud er noget vi ikke må overse, når det kommer til at pleje vores kæledyr. Mange hunde går rundt med hudproblemer, så derfor er det vigtigt at du som ejer er opmærksom på din hund eller kats hud. Vi anbefaler dig, at du tjekker din hund eller kats hud i situationer, hvor de er rolige og afslappet. Det kan eksempelvis være når du alligevel er i gang med at børste deres pels, eller har haft dem i bad.

Husk på at hunde og katte ikke selv kan sige, når det klør, svier, gør ondt eller er ubehageligt, så hold godt øje med om dit kæledyrs adfærd ændrer sig, og de begynder at klø eller slikke mere på et bestemt område. Har du har observeret at dit kæledyrs adfærd har ændret sig, og de er meget fokuseret på et bestemt område, kan du forsøge at smøre en kølende gel på for at afhjælpe deres kløe.

Frontline Gel: Til hunde og katte med hudproblemer
Vi har udviklet en lindrende gel til irriteret hud, som både kan anvendes lokalt eller på større hudområder. Gelen beskytter mod lys og udtørring ved at danne en naturlig barriere på dyrets hud.

Sådan gør du: Rengør hudområdet omhyggeligt, inden gelen smøres på. Påføres i et tyndt, jævnt lag.

Køb her!
Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics | Strødamvej 52 | DK-2100 København Ø | Tlf: +45 39 15 88 88 | AH.nordics@boehringer-ingelheim.com | Sitemap
Boehringer Ingelheim